Roland VersaUV LEF-20

Roland VersaUV LEF-20

Roland LEF-20 je magična kutija vrhunske UV-LED štampe

Direktna štampa na bezgraničnom broju raznovrsnih materijala i trodimenzionalnih objekata. Moguća štampa direktno na proizvodima i njihovim prototipima, suvenirima, industrijskim delovima, čak i djelovima potrošačke elektronike. Kako integrisana UV-LED lampa odmah suši boju tokom štampe, LEF-20 može da štampa direktno na materijalima poput PET, ABS; polikarbonata i TPU, kao i na mekim materijalima poput kože i tkanine. Roland Intelligent Pass Control napredna tehnologija za štampu, omogućava blage gradacije i postojane boje, bez bendinga u svim modovima štampe, zarad vrhunskog kvaliteta slike sa oštrim slikama i tekstom.

Lak povećava prikaz i kvalitet štampe

LEF-20 je opremljen VersaUV bojom koja omogućava izradu završnih lakova, sjajnih ili mat, vrhunskog kvaliteta, kao i debljih printova sa više slojeva laka.

Površina štampe i produktivnost

LEF-20 omogućava štampu na objektima do 508 mm širine, 330 mm dužine i 100 mm visine. Svojom širinom od 51 cm LEF-20 kombinuje novi moćniji UV-LED sistem sušenja, napredne ECO-UV boje i tehnologiju optimizovane kontrole štampe.

Povezano…