Alubond reklame

Svijetleće i alubond reklame 16

Izrada svijetlećih i alubond reklama

Svjetleće reklame

Svjetleće reklame se u svojoj osnovnoj izvedbi izrađuju od aluminijuskog profila sa čeličnom ili aluminijumskom podkostrukcijom.

Izvor rasvjete svjetleće reklame je najčešće fluo rasvjeta. Reklamni displej je od pleksiglasa, alubond ili PVC materijala, sa aplikacijom po zahtjevu koja može biti izvedena digitalnom štampom ili PVC kater folijom.

Izuzetno atraktivan izgled, kako same svjetleće reklame tako i objekta, može se postići dodavanjem raznovrsnih aplikacija i nadogradnjom LED rasvjete ili optičkih vlakana na sam reklamni displej. Aplikacije se mogu dobiti od laserski ili CNC mašinski obrađenih elemenata od pleksiglasa, drveta, stirodura ili aluminijuma (3D slova, znakovi, logotipi).

Svjetleće reklame se mogu izraditi u željenim oblicima i veličinama.

 

Alubond reklama Roda Podgorica 3d slova
Alubond reklama Roda Podgorica 3d slova

Alubond reklame

Alubond reklame – izrada

Alubond reklame zbog male debljine kućišta, mogućnosti prosjecanja materijala kao i dodavanja aplikacija različitog tipa,  predstavljaju izuzetno atraktivan vid reklamiranja i obilježavanja objekata.

Kućište reklame je kompletno izrađeno od alubonda čiji je sastav sendvič aluminijuma i plastike, u raznim debljinama, bojama i strukturama. Alubond reklame su podjednako atraktivne i namijenjene kako za spoljnu tako i unutrašnju upotrebu.

3D aplikacije od pleksiglasa u različitim debljinama daju elegantan i poseban izgled, a rasvjeta izuzetan sjaj i uočljivost željene aplikacije.

Klikni na broj ispod i pozovi odmah!

Kragujevačka 5 (Nikšićki put),
81000 Podgorica, Crna Gora


Povezano…