Poznati reli Gumball 3000 stiže u Tivat

gumball 3000 monaco

Po angažovanju od strane Arton Capital i nautičkog naselja Porto Montenegro “pokrili” smo našim proizvodima i uslugama poznati reli “Gumball 3000” u Tivtu.
Detaljnije o reliju možete pročitati dolje u članku preuzetom sa portala www.bokanews.me.

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 stižu sutra 5. jula na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro. Ovom prilikom građani Crne Gore vidjeće ekskluzivne modele automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce.

19. godišnji Gumball 3000 reli krenuo je iz Rige sa 150 supervozila (i dva Harley Davidson-a), prošli su Vilniuas, Varšavu, Budimpeštu, Zagreb, danas popodne stižu u Dubrovnik, a već sjutra svoja vozila parkiraju na najljepšim lokacijama na crnogorskoj obali – ovo je jedinstvena prilika da svi gosti Crne Gore i njihovi domaćini dođu u Tivat, i uživaju u ovom spektaklu. Nakon zabave na rivi u Tivtu, delegacija se seli na bazen Porto Montenegro Jahting kluba, gdje će sve zvanice uživati u luksuznom ambijentu koji se nadnosi nad morem, sa fantastičnim pogledom na superjahting marinu i UNESCO-om zaštićeni akvatorijum Bokokotorskog zaliva.

Na čelu relija biće osnivač globalne manifestacije Gumball 3000 Maximillian Cooper, a u luksuznoj povorci tu su i poznate ličnosti: DJ superzvijezde AFROJACK, MAJOR LAZOR’S JILLIONAIRE, “Who’s that girl” dobitnica Grammy nagrade EVE, Gnarls Barkley – megastar popularne pjesme “Crazy“, poznati baseball igrač Ken Griffey Jr i voditelj poznatog TV show-a Who Dares Wins Jason Fox! Neka imena čuvamo kao ekskluzivitet i iznenađenje za sve one koji će sjutra biti na tivatskoj rivi Pine, i u nautičkom naselju Porto Montenegro – svi oni preći će toko ovog Gumball-a 3000 kilometara, kroz 11 zemalja u 6 dana vožnje.

The Global Citizen Pit Stop je omogućen zahvaljujući izdašnoj podršci kompanije Arton Capital, nautičkog naselja Porto Montenegro, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat. Globalni događaji ovog kalibra su od suštinskog značaja za promociju Crne Gore kao spektakularne turističke destinacije, tako da su svi ovi subjekti crnogorski ambasadori VIP vozačima.

Gumball 3000 je, 1999. godine, osmislio britanski preduzetnik Maksimilijan Kuper, koji je proglašen za jednog od 50 najuticajnijih ličnosti u automobilizmu u 2015. godini, a potekao je od ideje da se spoje sport, automobili i muzika kako bi se napravio brend koji će postati dio popularne kulture. Sve je počelo kada je Maksimilijan pozvao svoje prijatelje, kao što su Kejt Mos, Džamirokvaj, Kajli Minog, Toni Hok i Džoni Noksvil, da mu se pridruže na adrenalinskoj vožnji ka Evropi, vozeći superautomobile. Tokom narednih deset godina, ova ideja je postala svjetski brend koji privlači sponzorstva velikih korporacija, kao što su Nike, Google, MTV, Fiat, Intel.

Izvor:www.bokanews.me photo by:www.bokanews.me